Kategoria

Szavazás

Volt már hasznodra a blog?
Igen
Nem
Csak hülyeség van rajta

Szavazás állása

Legutóbbi Hsz-ek.

Videok

Statisztika

Tv Rss az asztalunkra.

2010.03.03. 09:28 meszes

Aki szeretne hasonlót az asztalára kövesse az alábbi utasításokat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Letöltöd a samurize_t www.samurize.com/modules/news/ install ha windows 7 van fent ugatni fog, hogy nem akar települni, de jobb gomb rá -> tulajdonságok -> kompatibilitás -> futtatás xp ,és megy is

2. Letöltöd a feed script-etwww.samurize.com/modules/mydownloads/singlefile.php kicsomagolod, és bemásolod a programfiles/samurize/Scripts könyvtárba.

3. jobb gomb az óra mellett a samurize ikonjára -> edit config file

4. add meter -> add active script -> surce -> select script_nél kiválasztod a GetRssFeedV1.vbs_t -> //alatta// kiválasztod a GetNews "opciót"

5. a bejövő ablakon először be kell írni, hogy hány soros hírt akarsz tehát hány műsor legyen egymás alá felsorakoztatva. Legyen ahányat akasz, OK. A következő ablakban meg kelll adni az adott csatorna műsorát rss feed_jét, ezt megtalálod tv.animare.hu/rss.aspx (az url kell) OK.

6. Megnyomod a test script gombot, és méretezed az abalot amiben benne van a műsor. A display fülnél állíthatsz neki font_ot meg színt ezzel most nem foglalkozok. A text _nél az /ActiveScript:/ feliratot törölheted, ///A %v -T NEM!!!// és oda beírhatod a csatorna nevét.

A leírást nem én készítettem 100% ban!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://meszes.blog.hu/api/trackback/id/tr441805066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Holló Csete 2010.11.26. 20:24:18

Pár hete az Animare-ről csak az aktuális műsort jeleníti meg, a köv. műsort már nem...
Nálam van a hiba, vagy Ők állítottak át valamit?

meszes 2010.11.26. 23:42:31

Sajna ők ügyködnek már jó ideje valamit.:S Nálam sem jó, így töröltem is a samurize programot. De próbáld megszerezni máshonnan az RSS t. Hátha.

Holló Csete 2010.12.03. 18:36:43

Köcce, de sajna nem nagyon találok hasonlót... :(
Kár érte, mert nagyon jó kis cucc volt.
süti beállítások módosítása